Kompanija "Regus" otvara centar u Beogradu

Bez autora
Feb 21 2011

Kompanija "Regus", vodeći svetski ponuđač opremljenog poslovnog prostora, otvoriće centar u Beogradu 28. februara i Srbija će postati 86. zemlja u "Regusovoj" mreži. Prvi "Regusov" centar u Srbiji nalaziće se u novobeogradskom Poslovnom centru GTC, a činiće ga 30 kancelarija spremnih za rad, opremljene konferencijske sale i studio za videokonferencije. Korisnicima će na raspolaganju biti i administrativna podrška osoblja. "Regus" se odlučio za Srbiju jer je ocenio da je više faktora čini atraktivnom za kompanije koje tragaju za novim poslovnim prilikama. Među te faktore direktor "Regusa" za globalno poslovanje Mark Dikson uključio je rast BDP-a Srbije, približavanje EU, diverisfikovanu privredu, kao i odlučnost srpske vlade da privuče strana ulaganja.

Kompanija "Regus" otvara centar u BeograduKompanija "Regus", vodeći svetski ponuđač opremljenog poslovnog prostora, otvoriće centar u Beogradu 28. februara i Srbija će postati 86. zemlja u "Regusovoj" mreži.

Prvi "Regusov" centar u Srbiji nalaziće se u novobeogradskom Poslovnom centru GTC a činiće ga 30 kancelarija spremnih za rad, opremljene konferencijske sale i studio za videokonferencije. Korisnicima će na raspolaganju biti i administrativna podrška osoblja.

"Regus" se odlučio za Srbiju jer je ocenio da je više faktora čini atraktivnom za kompanije koje tragaju za novim poslovnim prilikama.

Među te faktore direktor "Regusa" za globalno poslovanje Mark Dikson uključio je rast BDP-a Srbije, približavanje EU, diverisfikovanu privredu, kao i odlučnost srpske vlade da privuče strana ulaganja.

Paulo Dijas, "Regusov" direktor za Evropu, Bliski istok i Afriku, rekao je u intervjuu za Betu da je cilj otvaranja poslovnog centra u Beogradu da ponudi podršku lokalnim i međunarodnim kompanijama u Srbiji, bez obzira da li već posluju u regionu ili žele da istraže mogućnosti za poslovanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik